Pages

Saturday, August 1, 2009

Salam Perkenalan

Alhamdulillah, selepas bersusah payah , bukan setakat untuk membuat blog ini tetapi bersusah payah mendapatkan sifu bagi mengajar cara membuat blog ini, akhirnya tercapai juga dengan bantuan Cikgu Jumali. TQ Cikgu Jumali..... insyaallah ilmu yang sedikit dicurahkan akan memberi menaafaat kepada semua.

Hajat ana untuk membina blog ini amatlah tinggi, sehingga kehari ini barulah hajat itu tercapai. Itu pun selepas isteri tercinta ana menyatakan yang dia dah ada blog sendiri sedangkan yang ana tahu isteri ana ni tak begitu 'mesra komputer' . Tercabar betul rasanya.... apa pun TQ sekali lagi pada Cikgu Jumali atas bantuan dan tunjukajar dan insyaallah blog ini akan memberi menafaat kepada diri ana sendiri, isteri tercinta.... Cikgu LindaCoop dan anak-anak ana Aslam yang masih belajar di SK Tengkera 1, Amar SMK Seri Tanjung dan Aqmal UTeM.

Kepada pembaca lain, ana ucapkan TQ kerana sudi membaca blog ini dan ana harap blog ini akan menjadi pilihan anda semua.

Salam perkenalan........hamzahMelaka

4 comments:

  1. Alhamdulillah...sampai jugak hajat nak buat blog...barulah tahu minat mengarang rupenye....lepas ni bolelah karang novel...banyak royalti...anyway teruskan usaha..semuga kecermelangan sentiasa bersama..

    ReplyDelete
  2. Wah!!! Tahniah... akhirnya berjaya juga!!!
    Dah kira pro ni... rasa tercabar pula nak berblog...

    ReplyDelete
  3. norshin, fauziah said, norizan yamanAugust 17, 2009 at 10:42 AM

    kenapa dapat gelaran 'Cikgu Linda Coop' dari suami? ini kes duduk kat koperasi aje. tak nak balik rumah!. Walaupun begitu. tahniah dan syabas dapat menjadi penggodam blog.

    ReplyDelete
  4. nazaramin_55@yahoo.com.myMarch 8, 2010 at 10:21 PM

    Salam Tuan Haji Hamzah.

    kami ada cadangan nak pergi pulau sibu bulan Jun ni dengan family. Ada tempat duduk ramai2. Bolih memancing kot. Makan Ikan puas2. Lembu seekor cuma RM550-600 saja. Siap potong dan makan ramai2 dgn orang kampong yang 6 keluarga aje.

    Saja nak seronok2 aje. My brother inlaw dah pergi dengan sepupunya. Pulau itu tak sama macam pulai pehentian yang u pergi tu. pulai ni banyak lembu dan banyak bobbytrap. well saja nak seronok aje.

    I mungkin pergi toiman pada Julai dengan staff offis nanti. Itu pun tengoh response daripada kekawan aja. saja nak pergi tengok betik fresh. Sorri haji.

    well see u soon.

    ReplyDelete